Nokia Lumia 920 are parte deja de 2.5 milioane de unități comandate; Designerul sau vorbește despre ideea acestui telefon (Video)

1.325 ori
<b>Nokia Lumia 920 are parte deja de 2.5 milioane de unități comandate; Designerul sau vorbește despre ideea acestui telefon (Video)</b>E întotdeauna plăcut să îl asculți pe un om care știe ce zice și care se dedica produsului pe care l-a creat. De acea vă recomand cu căldură să priviți clipul de mai jos, în care îl vedeți pe Marko Ahtisaari, designerul lui Nokia Lumia 920,...

E întotdeauna plăcut să îl asculți pe un om care știe ce zice și care se dedica produsului pe care l-a creat. De acea vă recomand cu căldură să priviți clipul de mai jos, în care îl vedeți pe Marko Ahtisaari, designerul lui Nokia Lumia 920, care analizează conceptul din spatele acestui model.

Supranumit și "Jony Ive de la Nokia" (Jony Ive este desenatorul lui iPod, iMac și iPhone), acest designer ne povestește ce se ascunde în spatele formei și feelingului primului telefon Windows Phone cu camera PureView. Ca și la Galaxy S III se pune accentul aici pe naturalețe și sentimentul că folosești o parte ruptă din natură, dacă pot spune așa. Toate aceste declarații și analize vin pe fondul veștii că Nokia Lumia 920 ar fi avut deja parte de 2.5 milioane de comenzi.

Yahoo China ne anunță că telefonul a debutat și în această țară și menționează și cifra de mai sus, deci e o sursă de încredere. Terminalul e deja epuizat în stoc în Germania, Australia și chiar și SUA, iar Amazon are aceeași problemă. Acțiunile Nokia sunt în creștere și Lumia 920 începe să sune că salvarea companiei, dacă mă întrebați pe mine. încă o dată vă recomand să priviți clipul de mai jos pentru a vedea un om pasionat de munca sa și un vizionar.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×