Samsung Galaxy S5 În versiunea dual-sim se lansează oficial În China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 992 ori
<b>Samsung Galaxy S5 În versiunea dual-sim se lansează oficial În China</b>Așa cum era de așteptat, iată că Samsung Galaxy S5 începe să primească noi versiuni, în acest caz fiind vorba despre modelul dual-sim, terminal ce a fost lansat de curând pentru piața din China și care va sosi exclusiv prin intermediul...

Așa cum era de așteptat, iată că Samsung Galaxy S5 începe să primească noi versiuni, în acest caz fiind vorba despre modelul dual-sim, terminal ce a fost lansat de curând pentru piața din China și care va sosi exclusiv prin intermediul operatorului China Mobile.

Acest nou model va purta numele de cod G9009D și va fi pus în vânzare la prețul de 850$ începând cu data de 11 aprilie, moment în care va avea loc debutul global în magazine și a versiunii standard. La fel ca și modelul basic Galaxy S5, versiunea dual-sim va include un display Full HD de 5.1 inch, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și o cameră foto de 16 megapixeli.

Totodată, acesta dispune și de certificare de rezistență la apă și praf, scanner pentru amprente și senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac. Ne așteptăm ca în curând, cei de la Samsung să lanseze și alte noi versiuni ale lui Galaxy S5, cum ar fi modelul Galaxy S5 Zoom, terminal ce se va axa pe funcții de fotografie.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×