Smartwatch-ul Motorola Moto 360 primește 10 concepte de aplicații foarte atractive

2.709 ori
<b>Smartwatch-ul Motorola Moto 360 primește 10 concepte de aplicații foarte atractive</b>Imediat după lansarea lui Android Wear, platformă ce va permite producătorilor dezvoltarea de ceasuri inteligente care se vor baza pe serviciul Google Now, cei de la Motorola au anunțat smartwatch-ul Moto 360, device ce de curând a primit o serie de...

Imediat după lansarea lui Android Wear, platformă ce va permite producătorilor dezvoltarea de ceasuri inteligente care se vor baza pe serviciul Google Now, cei de la Motorola au anunțat smartwatch-ul Moto 360, device ce de curând a primit o serie de 10 concepte de aplicații care mai de care mai atractive.

Printre acestea se numără atât aplicații standard, cum ar fi cele de vreme, sau de alarmă și notificări, cât și aplicații populare cum ar fi player-ul muzical Spotify sau celebrul joc Flappy Bird. De asemenea, în această listă remarcăm și altfel de aplicații, ca și Car Alarm sau Speed Reading, o aplicație de citit rapid.

Car Allarm

Ultimul astfel de concept prezintă o aplicație de tip Store, loc de unde vom putea cumpăra interfețe speciale pentru ceas, printre care se numără design-uri celebre ca Rolex, Gucci, Cartier sau Diesel. Din câte se pare, atât ceasul cât și aplicațiile par destul de promițătoare, singurul lucru ce mai rămâne de aflat este prețul pentru Moto 360, device ce ar putea fi lansat pe piața din US în această vară.

Trip View Concept

android wear clock app design ramotion

droid watch

Motorola Moto 360

tide shot

spotify wear

watch store concept

Aplicatie Concept pentru Ceas

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×