Motorola Moto X+1 va sosi În curând, conform lui @evleaks

924 ori
<b>Motorola Moto X+1 va sosi În curând, conform lui @evleaks</b>Motorola Moto X nu are nici măcar un an vechime, iar în unele țări se vinde doar de puțin timp. Ei bine deja se discută despre un succesor, sub numele de Moto X+1, conform lui @evleaks.&nbsp; &nbsp; Din păcate nu avem prea multe informații despre...

Motorola Moto X nu are nici măcar un an vechime, iar în unele țări se vinde doar de puțin timp. Ei bine deja se discută despre un succesor, sub numele de Moto X+1, conform lui @evleaks.

Din păcate nu avem prea multe informații despre acest handset, în afară de implicarea celor de la Lenovo, care au cumpărat Motorola. E totuși posibil ca Lenovo să nu afecteze prea mult planurile legate de noul Moto X, deoarece dezvoltarea a început înainte de achiziție. Avantajul apartenenței de compania chineză e că aceștia au o piață de distribuție mai largă și nu va mai fi nevoie să așteptăm luni întregi pentru a vedea telefonul în Europa.

Moto X s-a remarcat prin customizarea cu Moto Maker, dar și prin controlul sau prin gestica și prin faptul că oferea o experiență Android stock și actualizări prompte. Ce va aduce Moto X+1 în plus? Ei bine, bănuiesc că se va păstra aceeași direcție a produsului: preț scăzut și hardware destul de bun. O îmbunătățire din start ar fi oferirea programului de customizare a carcasei Moto Maker și în afara Statelor Unite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×