Motorola Moto X+1 va sosi În curând, conform lui @evleaks

Autor:  | Publicat în:  Motorola 855 ori
<b>Motorola Moto X+1 va sosi În curând, conform lui @evleaks</b>Motorola Moto X nu are nici măcar un an vechime, iar în unele țări se vinde doar de puțin timp. Ei bine deja se discută despre un succesor, sub numele de Moto X+1, conform lui @evleaks.&nbsp; &nbsp; Din păcate nu avem prea multe informații despre...

Motorola Moto X nu are nici măcar un an vechime, iar în unele țări se vinde doar de puțin timp. Ei bine deja se discută despre un succesor, sub numele de Moto X+1, conform lui @evleaks.

Din păcate nu avem prea multe informații despre acest handset, în afară de implicarea celor de la Lenovo, care au cumpărat Motorola. E totuși posibil ca Lenovo să nu afecteze prea mult planurile legate de noul Moto X, deoarece dezvoltarea a început înainte de achiziție. Avantajul apartenenței de compania chineză e că aceștia au o piață de distribuție mai largă și nu va mai fi nevoie să așteptăm luni întregi pentru a vedea telefonul în Europa.

Moto X s-a remarcat prin customizarea cu Moto Maker, dar și prin controlul sau prin gestica și prin faptul că oferea o experiență Android stock și actualizări prompte. Ce va aduce Moto X+1 în plus? Ei bine, bănuiesc că se va păstra aceeași direcție a produsului: preț scăzut și hardware destul de bun. O îmbunătățire din start ar fi oferirea programului de customizare a carcasei Moto Maker și în afara Statelor Unite.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×