Samsung Galaxy S5 În versiunea LTE-A primește un nou capac spate și e testat În benchmarkuri

1.283 ori
<b>Samsung Galaxy S5 În versiunea LTE-A primește un nou capac spate și e testat În benchmarkuri</b>Samsung a anunțat săptămâna trecută o versiune LTE-A a lui Samsung Galaxy S5, cre vine un display QHD și procesor Snapdragon 805, iar azi vedem imagini cu acest produs. Din păcate terminalul e destinat doar pieței din Coreea de Sud și nu va...

Samsung a anunțat săptămâna trecută o versiune LTE-A a lui Samsung Galaxy S5, cre vine un display QHD și procesor Snapdragon 805, iar azi vedem imagini cu acest produs. Din păcate terminalul e destinat doar pieței din Coreea de Sud și nu va ajunge în Europa.

Va exista o versiune specială pentru operatorul KT din Coreea, cu un panou spate cu design schimbat, după cum se vede în imaginea de mai sus. Această variantă ni se prezintă cu o textură în stil diamant, iar specificațiile sunt aceleași cu ale versiunii LTE-A standard. Apărut sub numele de cod SM-G906S, acest device nu atinge chiar cifre uimitoare în AnTuTu, sau cel puțin nu cele așteptate.

Samsung Galaxy S5 În versiunea LTE-A primește un nou capac spate și e testat În benchmarkuri

Văd că scorul e pe undeva pe la 37382 puncte, ceea ce se poate atinge și cu un procesor Intel 64 bit fără prea mare efort pe o tabletă relativ accesibilă din China. Fie performanta procesorului e afectată de prezența ecranului QHD, cum e cazul și la LG G3 sau aceste cifre reflectă faptul că terminalul nu a fost finalizat încă. Va ajunge oare acest model și la noi sau trebui să îl așteptăm pe Prime?

Samsung Galaxy S5 În versiunea LTE-A primește un nou capac spate și e testat În benchmarkuri

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×