Iată imagini cu panoul ecranului de pe iPhone 6 de 5.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Apple 835 ori
<b>Iată imagini cu panoul ecranului de pe iPhone 6 de 5.5 inch</b>Celebrul blogger Sonny Dickson a publicat imagini cu panoul ecranului lui iPhone 6, în versiunea de 5.5 inch. După cum știți deja, Apple ne pregătește pentru acest an atât o versiune de 4.7 inch a lui iPhone 6, cât și una de 5.5 inch, un phablet....

Celebrul blogger Sonny Dickson a publicat imagini cu panoul ecranului lui iPhone 6, în versiunea de 5.5 inch. După cum știți deja, Apple ne pregătește pentru acest an atât o versiune de 4.7 inch a lui iPhone 6, cât și una de 5.5 inch, un phablet.

Iată imagini cu panoul ecranului de pe iPhone 6 de 5.5 inch

în vreme ce versiunea de 4.7 inch a ajuns pe web ceva mai des în ultima vreme, modelul de 5.5 a avut parte doar de câteva fotografii și o comparație hands on cu Galaxy Note 3 sau LG G3. Fotografiile pe care le vedeți în acest articol ne prezintă ecranul LCD de pe phabletul Apple, cu o riglă lipită de el, arătând o diagonală de 14 cm. Asta înseamnă cam 5.5 inch, deci se confirmă mărimea speculată până acum.

în afară de mărimea diagonalei, nu avem alte informații, în afară de cele descoperite analizând machetele ajunse la diferite publicații. Astfel, știm că terminalul va fi fabricat din aluminiu, că va avea un blitz singular, buton On/Off mutat lateral și aparent și protecție din cristal de safir pentru ecran. Circulă pe web și zvonuri despre o rezoluție de 1704 x 960 pixeli, dar și suport VoLTE și senzori speciali de tip barometru.

iPhone 6

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×