Heli Gunner 2, un nou shooter amuzant disponibil gratuit pe Windows Phone

737 ori
<b>Heli Gunner 2, un nou shooter amuzant disponibil gratuit pe Windows Phone</b>Heli Gunner 2 este un first person shooter disponibil gratuit pe Windows Phone și care pune jucătorul în spatele unei mitraliere aflate pe un elicopter. Ideea este să zburați de jur împrejurul unui sat și să distrugeți țintele inamice. &nbsp;...

Heli Gunner 2 este un first person shooter disponibil gratuit pe Windows Phone și care pune jucătorul în spatele unei mitraliere aflate pe un elicopter. Ideea este să zburați de jur împrejurul unui sat și să distrugeți țintele inamice.

Grafica arata destul de OK, dar mecanică de joc ar putea fi mai bine realizată, ca și varietatea trupelor inamice. Heli Gunner 2 are în meniul principal opțiuni pentru a trece direct la joc, instrucțiuni, o listă cu alte jocuri ale developerului și opțiunea audio  Mut. Titlul este organizat în nivele, care sunt mai degrabă seturi de obiective, precum distrugerea unui număr de elicoptere, trupe și altele și apoi treceți la o nouă serie de obiective.

Heli Gunner 2

Veți zbura cu elicopterul deasupra unui sătuc aflat pe o insulă și veți trage în tot ce mișcă, cam așa se rezumă gameplayul. Dacă apăsați pe ecran nu doar veți ținti arma, ci și veți trage cu ea. Veți obține bani pe măsură ce doborâți inamicii și din păcate nu puteți să îi cheltuiți pe upgrade-uri. Mitralieră are muniție nelimitată, dar se va supraîncălzi dacă trageți prea mult cu ea.

Heli Gunner 2

Printre obiectele inedite de lovit se numără și o găină sau butoaie cu combustibil. Puteți descărca jocul de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×