Samsung Galaxy S5 Prime va integra un display Quad HD de 5.1 inch și un procesor Qualcomm Snapdragon 805

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.201 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Prime va integra un display Quad HD de 5.1 inch și un procesor Qualcomm Snapdragon 805</b>Unul dintre cele mai interesante terminale Samsung despre care se tot vorbește în ultimul timp este și Galaxy S5 Prime. Acesta se presupune că va integra atât un display Quad HD de 5.1 inch, cât și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805. De...

Unul dintre cele mai interesante terminale Samsung despre care se tot vorbește în ultimul timp este și Galaxy S5 Prime. Acesta se presupune că va integra atât un display Quad HD de 5.1 inch, cât și un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805. De asemenea, se așteaptă ca S5 Prime să vină pe piață cu o carcasă realizată din metal.

De curând acest model și-a făcut apariția în cadrul unei baze de date cu prețuri ce provine din Hong Kong, bază de date ce oferă în același timp și o serie de specificații pentru modelul SM-G906S (S5 Prime). Printre aceste specificații se numără un display Amoled Quad HD de 5.1 inch (2560 x 1440 pixeli), un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805, 3 GB de memorie RAM și o cameră de 16 megapixeli.

De asemenea, observăm și faptul că terminalul va rula o ediție de Android încă neanunțată, și anume Android 4.4.3 KitKat. Dacă luăm această sursă ca fiind adevărată, atunci avem să ne așteptăm la un preț de pornire de 654$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×