Evolio Onyx ajunge la eMAG.ro: unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri Android de pe piață

4.150 ori
<b>Evolio Onyx ajunge la eMAG.ro: unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri Android de pe piață</b>Dacă aruncați o privire în oferta eMAG.ro, veți găsi acolo o noutate: smartphone-ul Evolio Onyx, care e unul dintre cele mai ieftine modele cu Android de pe piață. Acesta este un handset dual SIM care costă 349 lei și mai jos îi aflați și...

Dacă aruncați o privire în oferta eMAG.ro, veți găsi acolo o noutate: smartphone-ul Evolio Onyx, care e unul dintre cele mai ieftine modele cu Android de pe piață. Acesta este un handset dual SIM care costă 349 lei și mai jos îi aflați și dotările.

Avem de-a face cu un handset cu procesor MediaTek MT6572 dual core de 1.3 GHz și care rulează Android 4.2 Jelly Bean. Evolio Onyx măsoară 9.5 mm în grosime și cântărește 130 de grame. El vine un slot SIM și unul microSIM și suporta conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi, microUSB 2.0 și GPRS. Avem parte de o cameră de 5 MP în spate și una frontală de 0.3 MP, iar cea din spate include și blitz.

Evolio Onyx ajunge la eMAG.ro: unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri Android de pe piață

Terminalul este dotat cu slot microSD, 4 GB memorie internă, 512 MB RAM și o baterie de 1200 mAh, care asigură 10 ore de convorbiri 2G. Ecranul acestui device este un OLED de 4 inch, cu rezoluție de 640 x 320 pixeli, iar alte specificații includ și radio FM, accelerometru și senzor de lumină ambientală.

Prețul actualizat îl puteți afla de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×