Samsung Galaxy S6 Duos (dual-SIM) dezvăluit de un retailer din Rusia, terminalul primește și preț

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.055 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Duos (dual-SIM) dezvăluit de un retailer din Rusia, terminalul primește și preț</b>Se pare că &icirc;n Rusia au apărut primele informaţii despre versiunea dual SIM a lui Samsung Galaxy S6, care ar urma să aibă un preţ de 893 de dolari. &Icirc;n această ţară, modelele S6 vor debuta pe 16 aprilie. &nbsp; La nivel internaţional...

Se pare că în Rusia au apărut primele informaţii despre versiunea dual SIM a lui Samsung Galaxy S6, care ar urma să aibă un preţ de 893 de dolari. În această ţară, modelele S6 vor debuta pe 16 aprilie.

La nivel internaţional Galaxy S6 soseşte pe 10 aprilie, în cazul în care vă întrebaţi. În această ţară estică modelul S6 de bază, cel de 32 GB costă 843 de dolari, iar cel dual SIM va fi practic singura modalitate de a obţine un S6 de 64 GB, din câte am înţeles. Samsung Galaxy S6 Duos va costa 893 de dolari, iar Galaxy S6 Edge 32 GB va costa 927 dolari.

Samsung Galaxy S6 Edge

Încă nu avem informaţii despre un Galaxy S6 Edge Duos, dar acesta ar fi cam greu realizat, având în vedere amplasarea slotului nano SIM în zona superioară, unde nu prea mai e loc pentru încă un slot. La preţurile anterior menţionate (puţin mai mari decât media internaţională) utilizatorii primesc un ecran Quad HD Super AMOLED de 5.1 inch, procesor octa core 64 bit Exynos 7420, 3 GB RAM şi o cameră de 16 MP cu stabilizare optică şi captura video 4K. Pe S6 Edge există şi avantajul marginilor curbate arătoase.

Samsung Galaxy S6 Duos (dual-SIM) dezvăluit de un retailer din Rusia, terminalul primește și preț

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×