Samsung Galaxy S7: Design de S6 mai rafinat

1.643 ori
<b>Samsung Galaxy S7: Design de S6 mai rafinat</b>Samsung Galaxy S7 poate fi descris exact ca Galaxy S6: un sandwich de două panouri de sticlă, între care se află o ramă metalică. Diferenţa o constituie detaliile de fineţe, precum modul în are se curbează colţurile sau lăţimea ramei din aluminiu

Samsung Galaxy S7 poate fi descris exact ca Galaxy S6: un sandwich de două panouri de sticlă, între care se află o ramă metalică. Diferenţa o constituie detaliile de fineţe, precum modul în are se curbează colţurile sau lăţimea ramei din aluminiu, care face aderența mai bună. Galaxy S7 vine pe negru, alb, auriu sau argintiu şi este magnet de amprente, cel puţin în varianta neagră testată de noi.

În spate găsim un panou din sticlă 3D, cu muchii curbate în stil Galaxy Note 5 şi Xiaomi Mi 5, iar în faţă se află un panou 2.5D cu o curbură foarte subtilă a sticlei. Galaxy S7 măsoară 7.9 mm în grosime şi cântăreşte 152 grame, deci e mai gros şi mai greu decât S6 (6.8 mm/ 138 grame) şi puţin mai gros decât S7 Edge (7.7 mm). Nu se simte totuşi această creştere în mărime faţă de predecesor, iar handsetul stă excelent în mâna utilizatorului.

Are aderența bună, în ciuda utilizării sticlei şi vine cu un design elegant, pe bază de materiale premium. E uşor de utilizat cu o singură mână şi are butoane foarte comode. Protuberanța camerei principale e acum mai mică, iar ca noutate faţă de S6 primim şi rezistenţa la praf şi apă (până la 1.5 metri adâncime timp de 30 de minute).

Lui Galaxy S7 nu i se poate reproşa nimic pe partea design, arătând exact cum trebuie să arate un flagship: elegant şi premium. E şi foarte comod.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×