O cameră foto duală este vehiculată și pentru Samsung Galaxy Note 7 Edge

3.025 ori
<b>O cameră foto duală este vehiculată și pentru Samsung Galaxy Note 7 Edge</b>Un zvon proaspăt sosit din China aduce în discuție posibilitatea ca cei de la Samsung să ofere o cameră foto duală la bordul lui Samsung Galaxy Note 7 Edge, terminal ce urmează a debuta oficial la sfârșitul lunii august. Deși nu se cunosc informații

Am aflat de curând despre posibilitatea ca sud-coreenii de la Samsung să numească următorul phablet Galaxy Note 7, și nu Galaxy Note 6 cum era de așteptat. În presă chineză apar astăzi și unele informații potrivit cărora varianta Edge a acestui phablet va beneficia de o cameră foto duală - dotare pe care multe flagship-uri au adoptat-o în acest an.

Potrivit acestui raport, modulul foto ar fi pregătit chiar de către o ramură internă a companiei, și anume SEMCO (Samsung Electro-Mechanics). Deși nu știm nimic despre capabilitățile acestei camere duale pe care o vom întâlni la bordul lui Samsung Galaxy Note 7 Edge, ne putem aștepta la funcții similare cu cele văzute pe modele ca Huawei P9 și LG G5.

Din punct de vedere al specificațiilor, noul phablet ne-ar putea oferi un display de 5.8 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixlei, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 823 și 6 GB memorie RAM. Din pachet nu va lipsi nici stylus-ul S-Pen de nouă generație. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×