Samsung Galaxy S6 Edge testat în GeekBench, vine cu procesor Exynos 7420 şi Android 5.0.2

1.110 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge testat în GeekBench, vine cu procesor Exynos 7420 şi Android 5.0.2</b>Fie că &icirc;l cunoaştem ca Galaxy S6 Edge sau doar Galaxy Edge, noul terminal cu margini curbate de la Samsung va fi un smartphone interesant. El a avut parte de puţine scăpări p&acirc;nă acum, cel puţin &icirc;n comparaţie cu Galaxy S6, dar azi...

Fie că îl cunoaştem ca Galaxy S6 Edge sau doar Galaxy Edge, noul terminal cu margini curbate de la Samsung va fi un smartphone interesant. El a avut parte de puţine scăpări până acum, cel puţin în comparaţie cu Galaxy S6, dar azi îl vedem făcându-şi apariţia în benchmarkul GeekBench 3.

Acesta confirma prezenţa unui procesor Exynos 7420, acelaşi de pe Galaxy S6 şi un chipset destul de puternic, după cum arată şi scorurile obţinute. Astfel, atingem 1495 puncte în testul single core şi 5375 în cel multi core, scoruri care întrec lejer primele teste efectuate cu Snapdragon 810 de exemplu, dar si pe Apple A8X. Samsung Galaxy S6 Edge rulează Android 5.0.2 conform testului şi vine cu 3 GB RAM DDR4.

Acest procesor Exynos este unul bazat pe procesul de producţie de 14 nm şi având în vedere aceste dotări, nu mai există nici o scuză că TouchWiz să aibă lag pe device, mai ales acum că el a fost perfecţionat. În continuare nu avem idee care va fi dimensiunea totală a ecranului lui Galaxy S6 Edge, cu tot cu marginile sale cu porţiuni de ecran extra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×