Allview X1 Sign / S1 Sign primește un nou teaser; telefonul va sosi cu port IR pentru controlul TV

Autor:  | Publicat în:  Allview 939 ori
<b>Allview X1 Sign / S1 Sign primește un nou teaser; telefonul va sosi cu port IR pentru controlul TV</b>După o serie de prime două teasere ajunse pe web acum c&acirc;teva zile, iată că astăzi primim o nouă imagine ce ne dezvăluie o funcție foarte interesantă pe care smartphone-ul Allview X1 Sign / S1 Sign o va aduce la pachet. Din c&acirc;te se...

După o serie de prime două teasere ajunse pe web acum câteva zile, iată că astăzi primim o nouă imagine ce ne dezvăluie o funcție foarte interesantă pe care smartphone-ul Allview X1 Sign / S1 Sign o va aduce la pachet. Din câte se poate observa, telefonul va sosi cu un port infra-roșu ce ne permite controlul TV direct de pe telefon.

De asemenea, printre principalele caracterstici ale acestui device se va număra senzorul de amprente situat pe partea din spate chiar sub senzorul camerei foto de 8 megapixeli cu bliț dual-LED.

Printre alte specificații am putea regăsi un procesor quad-core, 8 GB spațiu intern de stocare, un port microUSB 2.0, conectivitate 3G și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Totodată, se pare că și display-ul va fi unul de mari dimensiuni, cel mai probabil un panou de 5.5 inch. Sperăm ca și prețul să fie unul accesibil. Cum vi se pare acest terminal?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×