Samsung Galaxy S7 apare în benchmark-ul AnTuTu cu procesor Exynos 8890 şi dotările pe care le ştiam deja

1.269 ori
<b>Samsung Galaxy S7 apare în benchmark-ul AnTuTu cu procesor Exynos 8890 şi dotările pe care le ştiam deja</b>Suntem la o lună distanţă de debutul lui Samsung Galaxy S7 şi o parte din dotările sale au fost deja dezvăluite de multiple scăpări. Evident, nu avem vreo confirmare, dar azi descoperim &icirc;ncă o sursă care detaliază specificaţiile...

Suntem la o lună distanţă de debutul lui Samsung Galaxy S7 şi o parte din dotările sale au fost deja dezvăluite de multiple scăpări. Evident, nu avem vreo confirmare, dar azi descoperim încă o sursă care detaliază specificaţiile viitorului flagship. E vorba despre benchmarkul AnTuTu.

Galaxy S7 Edge apăruse în acelaşi benchmark cu câteva zile în urmă, iar acum e rândul lui S7. În vreme ce modelul Edge fusese surprins cu procesor Snapdragon 820 în varianta pentru AT&T, cel de faţă vine cu un Exynos 8890 la bord. Specificaţiile sunt aşa cum le-am lăsat la ultimele zvonuri: ecran Quad HD de 5.1 inch, 4 GB RAM, camera de 12 megapixeli în spate şi 5 MP în faţă.

Terminalul apare sub numele de cod SM-G930F, care e vehiculat încă de anul trecut. Din păcate nu avem şi scoruri în acest benchmark pentru terminalul de faţă, dar dacă ne luăm după performanţele modelelor de chipseturi produse de Samsung în ultimii ani, atunci Exynos 8890 ar trebui să îl depăşească pe Snapdragon 820. Handsetul rulează Android 6.0.1 şi vine cu 64 GB stocare, conform aceleiaşi listări.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×