Samsung Galaxy S7 Active apare într-o imagine proaspăta, în "camuflaj de deşert"

1.051 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Active apare într-o imagine proaspăta, în "camuflaj de deşert"</b>Evan Blass (@evleaks) e ocupat în aceste zile şi nu îşi poate permite relaxarea după ce ne-a oferit o privire timpurie asupra modelelor Motorola lansate azi, astfel că revine în acţiune cu o scăpare legată de Samsung Galaxy S7 Active..

Evan Blass (@evleaks) e ocupat în aceste zile şi nu îşi poate permite relaxarea după ce ne-a oferit o privire timpurie asupra modelelor Motorola lansate azi, astfel că revine în acţiune cu o scăpare legată de Samsung Galaxy S7 Active. El a publicat o imagine cu iz oficial a acestui device, în nuanţa "camuflaj de deşert".

Chiar zvonacul a menţionat acest colorit, iar terminalul ar urma să debuteze în data de 10 iunie. Personal, dacă mă întrebaţi pe mine, spatele aduce cu acel material pe care îl punem pe faţa de masă când avem farfurii cu mâncare fierbinte, un fel de "răchită meets rafie" sau ceva de gen. Zona frontală cu acel dungi nu prea impresionează plăcut.

Samsung Galaxy S7 Active

Trecând peste considerentele de ordin estetic, se pare că Samsung Galaxy S7 Active va sosi cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 820 şi 4 GB RAM, plus 32 GB stocare şi Android 6.0.1 Marshmallow ca OS. Primim şi o cameră de 12 megapixeli în spate şi frontală de 5 MP. Evident, acesta fiind un model "Active" înseamnă că vom avea şi protecţie sporită contra apei si prafului, dar şi un corp din policarbonat cu butoane cauciucate. Aflăm mai multe pe 10 iunie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×