Samsung Galaxy J3 (2017) apare în imagini 3D oficiale, carcasa complet metalică e pusă în dubiu

4.178 ori
<b>Samsung Galaxy J3 (2017) apare în imagini 3D oficiale, carcasa complet metalică e pusă în dubiu</b>Samsung Galaxy J3 (2017) poposea la TENAA cu câteva zile în urmă, primind certificarea oficială şi se remarcă prin carcasa sa metalică. Telefonul apare din nou pe web azi, de această dată sub forma unor fotografii 3D oficiale

Samsung Galaxy J3 (2017) poposea la TENAA cu câteva zile în urmă, primind certificarea oficială şi se remarcă prin carcasa sa metalică. Telefonul apare din nou pe web azi, de această dată sub forma unor fotografii 3D oficiale.

Aceste imagini prezintă mai clar rama metalică a acestui handset, dar şi spatele de culoare gri sau aurie. În prima fază ştiam că întreg corpul va fi din metal, dar acum vedem că în spate e o deschizătură specială pentru a înlătura capacul, ce ar putea fi fabricat din plastic ce imită metalul. Nu prea am văzut capace metalice înlăturabile pana acum. Acest model aduce un ecran AMOLED de 5 inch, cu rezoluţie Full HD. Mai primim şi Android 5.1.1 ca OS şi o baterie de 2600 mAh.

Noul J3 ar urma să fie lansat pe 18 iunie, împreună cu alte modele din aceeaşi gamă, aparent. Ca de obicei, terminalele Galaxy J sunt lansate doar în anumite regiuni pe glob, deci e posibil să mai avem de aşteptat până ajung la noi. Samsung Galaxy J3 (2017) ar urma să aibă şi o cameră de 8 MP principală, secundară de 5 MP, 2 GB RAM, 16 GB stocare şi suport 4G LTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×