GeekBuying organizează o campanie specială de reduceri cu ocazia sărbătorii naționale Single’s Day; iată ce discount-uri primim

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 800 ori
<b>GeekBuying organizează o campanie specială de reduceri cu ocazia sărbătorii naționale Single’s Day; iată ce discount-uri primim</b>&Icirc;n cazul &icirc;n care nu știați, pe piața chineză există o sărbătoare ceva mai inedită și anume Single&rsquo;s Day, un soi de sărbătoare a burlacilor ce are loc pe data de 11 noiembrie. Cu ocazia acestui eveniment numeroase magazine...

În cazul în care nu știați, pe piața chineză există o sărbătoare ceva mai inedită și anume Single’s Day, un soi de sărbătoare a burlacilor ce are loc pe data de 11 noiembrie. Cu ocazia acestui eveniment numeroase magazine online au dat startul unor campanii speciale de reduceri, cum este și cazul celor de la GeekBuying.com.

Magazinul de față organizează în acest moment valul cu numărul 2 de reduceri ce are loc în perioada 7 - 13 noiembrie. De-a lungul acestor zile beneficiem de promoții la electronice, smartphone-uri, tablete dar și smartwatch-uri foarte interesante.

Mini-PC G2

Printre produsele ce ne-au atras atenția stă și un mini-PC denumit G2. Acesta din urmă rulează sistemul de operare Windows 10 și ne oferă un procesor quad-core Intel Z3735F, 2 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, Bluetooth 4.0 și conectivitate WiFi. Avem la dispoziție 4 porturi USB, un port HDMI, un port RJ45, dar și suport microSD. Prețul acestui device este de doar 109.9 dolari ~ 455 lei.

Xiaomi Redmi Note 2

De asemenea, avem prețuri la fel de accesibile și pentru smartphone-urile din stoc. Un exemplu numai bun de luat în calcul este modelul Xiaomi Redmi Note 2, terminal cu display Full HD IPS de 5.5 inch, procesor octa-core Helio X10, 2 GB RAM, 16 GB de stocare și cameră foto principală de 13 megapixeli. Costul său este de doar 138.99 dolari ~ 576 lei.

O listă completă a produselor ce beneficiază de prețuri speciale în perioada 7 - 13 noiembrie, o puteți găsi chiar aici pe site-ul geekbuying.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×