Samsung Galaxy S7 Edge, un design rafinat faţă de predecesor, un adevărat Bugatti Chiron al telefoanelor

762 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge, un design rafinat faţă de predecesor, un adevărat Bugatti Chiron al telefoanelor</b>Samsung Galaxy S6 Edge a fost superb, iar cumva Galaxy S7 Edge reuşeşte să fie şi mai şi. El devine mai puţin alunecos pe măsură ce te obişnuieşti cu el şi rama metalică ce iese în relief ajută la aderență..

Samsung Galaxy S6 Edge a fost superb, iar cumva Galaxy S7 Edge reuşeşte să fie şi mai şi. El devine mai puţin alunecos pe măsură ce te obişnuieşti cu el şi rama metalică ce iese în relief ajută la aderentă semnificativ. În continuare formatul de tip două panouri din sticlă plus rama metalică e respectat, dar acum şi panoul de sticlă din spate are muchii curbate, în stil Galaxy Note 5.

Samsung Galaxy S7 Edge comaparat cu Galaxy S6

Ecranul are clasicele muchii curbate, ce fură privirea atunci când vă uitaţi la clipuri video, vă jucaţi sau pur şi simplu priviţi terminalul. Am remarcat că pe S7 Edge colţurile rotunjite sunt ceva mai mici decât la predecesor şi handsetul e mai rotunjit sus şi jos. El da senzaţia că a rafinat direcţia de design a predecesorului.

Samsung Galaxy S7 Edge privit din lateral

Pentru un telefon cu ecran de 5.5 inch acest model e foarte compact şi stă excelent în mâna utilizatorului. Măsoară 7.7 mm în grosime, deci cu 0.2 mm mai subţire decât Galaxy S7 şi cu 0.7 mm mai gros decât Galaxy S6 Edge totuşi. Greutatea este de 157 de grame, cu 5 grame mai mult decât la Galaxy S7 şi cu 4 grame mai mult decât la Galaxy S6 Edge+.

Samsung Galaxy S7 Edge, este rezistent la apa si praf

Acest smartphone atinge acel sweet spot între Galaxy S6 Edge, considerat prea mic de unii şi Galaxy S6 Edge+, considerat prea mare poate. Noi am testat varianta aurie, care are un spate ce e magnet de amprente, dar e uşor de curăţat. Samsung afirmă că a folosit sticlă 3D aici, iar o noutate e faptul că handsetul e rezistent la apă şi praf, funcţie ce fusese disponibilă pe Galaxy S5, dar nu şi pe Galaxy S6 şi S6 Edge.

Camera lui Samsung Galaxy S7 Edge comparata cu cea a lui Galaxy S6

Certificarea e de tip IP68, ceea ce înseamnă că terminalul poate fi scufundat în apă timp de 30 de minute la o adâncime de până la 1.5 metri. Disponibil pe negru, auriu, argintiu şi alb, Galaxy S7 Edge are şi o protuberanță mai mică a camerei decât predecesorul şi este cu siguranţă cel mai arătos telefon din 2016 până acum.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×