Sony Xperia Z5 Premium, concluzie în ceea ce privește hardware-ul: designul nu e suficient!

433 ori
<b>Sony Xperia Z5 Premium, concluzie în ceea ce privește hardware-ul: designul nu e suficient!</b>Când vine vorba de hardware, se pare că Sony nu a dorit să împingă la maxim conceptul de flagship pe seria Xperia Z5. Nici măcar modelul premium nu trece la 4 GB RAM sau la un procesor mai nou şi mai bun decât Snapdragon 810.

Când vine vorba de hardware, se pare că Sony nu a dorit să împingă la maxim conceptul de flagship pe seria Xperia Z5. Nici măcar modelul premium nu trece la 4 GB RAM sau la un procesor mai nou şi mai bun decât Snapdragon 810. La Xperia M5 am văzut că se poate şi cu MediaTek la bord, dar aici avem problematicul Snapdragon 810.

Sanner de amprente Sony Xperia Z5 Premium

E deranjant că nu e vorba de versiunea Snapdragon 810 2.1 care scapă de supraîncălzire, ci de cea buclucaşa de pe Xperia Z3+, HTC One M9 şi LG G Flex 2, ca şi cum Sony nu ar fi învăţat lecţia. Bateria nu impresionează prin capacitate şi poate doar camera şi ecranul să scoată hardware-ul în evidenţă. Scannerul de amprente e binevenit şi poate fi deja considerat dotare standard.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×