Samsung Galaxy S7 și S7 Edge acum la QuickMobile; prețurile încep de la 2.999 lei

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.593 ori
<b>Samsung Galaxy S7 și S7 Edge acum la QuickMobile; prețurile încep de la 2.999 lei</b>La scurt timp de la debutul celor două noi terminale Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, mai toate magazinele de pe plan local au anunțat programul de pre-comandă. De astăzi și cei de la QuickMobile se alătură listei, oferind &icirc;n schimb prețuri...

La scurt timp de la debutul celor două noi terminale Samsung Galaxy S7 și S7 Edge, mai toate magazinele de pe plan local au anunțat programul de pre-comandă. De astăzi și cei de la QuickMobile se alătură listei, oferind în schimb prețuri ceva mai interesante pentru ambele modele aici de față.

Astfel, varianta de 32 GB pentru Samsung Galaxy S7 este vândută la un preț de 2.999 lei, model disponibil pe alb, auriu, argintiu sau negru. În cazul versiunii Edge avem un preț de 3.499 lei pentru aceleași nuanțe de culoare mai sus amintite.

Samsung Galaxy S7 și S7 Edge acum la QuickMobile; prețurile încep de la 2.999 lei

Din câte știți deja, cele două device-uri împart un pachet hardware similar, singurele diferențe fiind reprezentate de către diagonala ecranului, și desigur de dimensiuni. Avem 4 GB memorie RAM, un display Super AMOLED cu rezoluție Quad HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și o cameră foto principală de 12 megapixeli.

Nu lipsește nici scanner-ul de amprente, dar nici certificarea pentru rezistență la apă timp de 30 minute. Aflați că pre-comenzile înregistrate de către QuickMobile vor fi onorate începând cu luna martie. Puteți comanda unul dintre cele două terminale chiar de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×