LG G5 ajunge la pre-comandă pe QuickMobile.ro; telefonul este listat la un preț de 2.999 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.936 ori
<b>LG G5 ajunge la pre-comandă pe QuickMobile.ro; telefonul este listat la un preț de 2.999 lei</b>După lansarea oficială de 21 februarie, iată că și smartphone-ul LG G5 este acum disponibil la pre-comandă pe plan local. QuickMobile este retailer-ul ce listează noul produs &icirc;n stoc la un preț de 2.999 lei, livrarea urm&acirc;nd a se...

După lansarea oficială de 21 februarie, iată că și smartphone-ul LG G5 este acum disponibil la pre-comandă pe plan local. QuickMobile este retailer-ul ce listează noul produs în stoc la un preț de 2.999 lei, livrarea urmând a se realiza începând cu luna martie fără a fi specificată o dată precisă.

Știți deja că noul flagship al sud-coreenilor vine cu display Quad HD de 5.3 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, și cu 4 GB memorie RAM. Primim o cameră foto duală cu senzor principal de 16 megapixeli + senzor secundar de 8 megapixeli, scanner de amprente și Android 6.0 Marshmallow.

Pret LG G5 in Romania

Nu în ultimul rând, LG G5 este și un soi de smartphone modular, partea sa inferioară fiind una înlăturabilă ce ascunde bateria de 2.800 mAh. Ulterior, vom putea cumpăra alte module pentru a beneficia de o calitate audio de excepție spre exemplu, sau de un grip foto cu buton declanșator + zoom, dar și cu baterie de 1.200 mAh la interior.

QuickMobile afișează toate cele 4 variante de culoare pentru acest model: auriu, roz, argintiu și negru. Puteți plasa o pre-comandă pentru device de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×