Samsung Galaxy S8 Active (SM-G892A) primește certificarea FCC; va fi vândut de AT&T

1.638 ori
<b>Samsung Galaxy S8 Active (SM-G892A) primește certificarea FCC; va fi vândut de AT&T</b>Dacă cei de la LG pregătesc un model Mini a flagship-ului G6, iată că sud-coreenii rivali de la Samsung vor lansat pentru început o variantă rugged a terminalului lor de top pe 2017. Este vorba despre Samsung Galaxy S8 Active, un telefon care la

La data de 30 iunie agenția americană FCC a certificat un nou smartphone semnat Samsung și anume modelul Galaxy S8 Active (SM-G892A) - terminal listat aici cu ID-ul A3LSMG892A. Aflăm pentru început că produsul de față oferă suport pentru conectivitate Bluetooth, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac și NFC și că acesta va debuta prin intermediul operatorului american AT&T.

Samsung Galaxy S8 Active

De asemenea, grație schiței incluse în aplicația de certificare avem ocazia să vedem cum se prezintă telefonul la nivel de design, asta cel puțin privit din spate. Remarcăm același setup regăsit și pe variantele standard Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ unde camera foto este plasată central în partea de sus, iar alături bliț-ul LED și scanner-ul de amprente.

Ca dotări hardware așteptăm aici o baterie de minim 3500 mAh, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și 4 GB memorie RAM. De asemenea, este foarte probabil să primim același senzor foto principal de 12 megapixeli cu suport pentru captură 4K Ultra HD și un ecran de 5.8 inch. Telefonul va rula Android Nougat și vom beneficia aici de certificare militară MIL-STD-810G și de certificare pentru rezistență la apă și praf.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×