Samsung Galaxy A5 (2018) primeşte certificarea FCC, e cu un pas mai aproape de lansare

19.466 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2018) primeşte certificarea FCC, e cu un pas mai aproape de lansare</b>Ieri vă informam că Samsung Galaxy A7 (2018) a primit certificarea FCC, apropiindu-se deci de lansare, iar azi e rândul lui Galaxy A5 (2018) să primească acest tratament. Terminalul a mai avut multiple scăpări, inclusiv în randări şi liste de specificaţii

Ieri vă informam că Samsung Galaxy A7 (2018) a primit certificarea FCC, apropiindu-se deci de lansare, iar azi e rândul lui Galaxy A5 (2018) să primească acest tratament. Terminalul a mai avut multiple scăpări, inclusiv în randări şi liste de specificaţii, pe care le recapitulăm mai jos.

În mod tradiţional Samsung îşi lansează terminalele Galaxy A în ianuarie, uneori chiar în decembrie, deci ne apropiem de debut. Samsung Galaxy A5 (2018)a primit aprobarea pentru debutul în Statele Unite, sub numele de cod A530N. Nu vă aşteptaţi la specificaţii listate aici, în afara celor clasice precum suportul WiFi dual band, pe care l-am fi ghicit oricum. Terminalul va avea o etichetă electronică, scăpând deci de acele etichete urâte FCC de pe spate.

Samsung Galaxy A5 (2018), certificare FCC

Am aflat în ultima vreme faptul că smartphone-ul va veni cu Android 7.1.1 Nougat preinstalat şi nu Android 8.0 Oreo cum am fi dorit. Ar avea şi un aspect 18.5:9, ducând cu gândul la un soi de Infinity Display la bord (muchii înguste a la S8). Posibil să ofere o rezoluţie Full HD+, 4 GB RAM, scanner de amprente în spate şi o cameră singulară, cu rezoluţie de 13 sau 16 MP. Noul A5 va avea o diagonală de 5.5 inch şi probabil o baterie de 3000+ mAh.

Pe lângă chipset-ul Exynos de la bord, se pare că va exista şi o versiune cu Snapdragon 660 în anumite regiuni. Mă aştept la un preţ de 400, 450 de euro pentru device.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×