Samsung Galaxy C7 (2017) primește certificarea WiFi, ar trebui să vină în curând

1.567 ori
<b>Samsung Galaxy C7 (2017) primește certificarea WiFi, ar trebui să vină în curând</b>Samsung pregătește printre altele și actualizarea seriei de terminale Galaxy C, un prim model de pe listă fiind chiar Galaxy C7 în varianta 2017. Acesta tocmai ce a primit certificarea Wi-Fi Alliance, detaliu ce ne dezvăluie faptul că lansarea se apropie

Cum avem deja un lineup destul de generos de telefoane Samsung Galaxy cu "2017" în nume, e cazul ca toate gamele să fie acoperite de acest upgrade. Există deja modele Galaxy A 2017 și Galaxy J 2017, iar acum seria Galaxy C este următoarea la rând. Un Galaxy C7 (2017) tocmai a primit certificarea WiFi, iar detalii avem mai jos.

Samsung Galaxy C7 2017

Terminalul își primise certificarea Bluetooth cu 2 săptămâni în urmă, iar acum a ajuns și pe la WiFi Alliance pentru teste și certificare. Handsetul are numele de cod SM-C7100 și a trecut toate testele cu brio, fiind cu un pas mai aproape de debut. Din păcate nu avem și specificații sau vreun alt tip de scăpări mai complexe pentru acest model.

Putem totuși să ne orientăm după predecesor și să facem predicții cu privire la dotările noului venit. Spre exemplu Galaxy C7 cel de anul trecut era un veritabil phablet, cu diagonală de 5.7 inch și rezoluție Full HD. Avea procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM și baterie de 3300 mah. Venea și cu o cameră de 16 MP și Android 6.0.1.

A primit o variantă Galaxy C7 Pro la început de an, cu un mic upgrade de CPU și 64 GB stocare că versiune standard. Pentru C7 (2017) așteptăm 6 GB RAM, eventual un CPU Snapdragon 660 și o baterie mai generoasă. Cum modelele Galaxy C de obicei se lansează în China și rămân acolo, prezicem o abordare de acest gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×