Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8+ apar alăturate în cele mai noi fotografii reale

3.035 ori
<b>Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8+ apar alăturate în cele mai noi fotografii reale</b>Astăzi vedem noi fotografii cu smartphone-urile Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+, terminale ce vor sosi cu un raport screen to body incredibil și cu muchii laterale curbate. Punem pe listă și camera foto de 12 megapixeli de nouă generație

Nici o zi fără o nouă scăpare Galaxy S8, aceasta e reţetă pentru a fi informat despre noul flagship până ce se lansează pe 29 martie. Până atunci avem o nouă serie de fotografii reale cu terminalul, apărând lângă varianta sa mai mare, Galaxy S8+ de această dată.

Samsung Galaxy S8

Aparent aceste fotografii provin de la un producător de protecţii pentru ecrane şi oferă o privire clară asupra modelelor. Functia Always On se remarcă aici, împreună cu afişajul clar al butonului Home. Deasupra ecranului tronează scannerul de iris, camera frontală şi restul senzorilor, iar sub avem o muchie îngustă. Observăm că întreg corpul telefonului e glossy, inclusiv laturile, deşi e evident că primim în continuare o ramă metalică şi nu s-a trecut la alt material.

De remarcat că în mai toate scăpările de până acum, inclusiv acestea, accentul s-a pus clar mai mult pe zona frontală, decât pe fotografii ale spatelui. Această abordare lasă o şansă de 0.1% să vedem poate şi o cameră duală pe terminal, deşi camera singulară e cam bătută în cuie am spune, după scăpări de la surse de încredere. Ne intrigă acel afişaj cu punctuleţe, pe care l-am tot văzut, probabil un nou soi de wallpaper always on, cu o galaxie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×