Samsung Galaxy S8 apare într-un scurt material video; telefon ce se lansează pe 29 martie!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.080 ori
<b>Samsung Galaxy S8 apare într-un scurt material video; telefon ce se lansează pe 29 martie!</b>Cum show-ul Mobile World Congress a luat sfârșit cu doar câteva zile în urmă, ne îndreptăm acum atenția către următorul eveniment major din lumea tech și anume debutul flagship-ului Samsung Galaxy S8. Acest produs va debuta în cadrul unei conferințe

Mai sunt doar câteva săptămâni rămase până la debutul flagship-ului Samsung Galaxy S8, moment în care vom afla lista completă de specificații ale terminalului, dar și eventuale prețuri de comercializare pe plan european. În această perioadă nu se vor opri scăpările, ci dimpotrivă este de așteptat să vedem din ce în ce mai multe materiale, zvonuri și alte informații referitoare la S8 prezente în mediul online.

Astăzi aruncăm o privire asupra unui scurt clip video de doar 5 secunde în care se afișează un prototip de Samsung Galaxy S8. Nu vedem prea multe lucruri aici, ci doar design-ul produsului cu care ne-am familiarizat în ultima vreme. Cel mai criticat element de către fanii Sammy pare a fi poziționarea scanner-ului de amprente într-o locație nu tocmai ușor de atins.

Dacă aceasta vă va pune probleme, nu este cazul să vă îngrijorați pentru că telefonul urmează a ne oferi și un scanner de iris similar cu cel de pe Note 7. Ca dotări vom mai primi 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash, variante cu procesor Snapdragon 835 și Exynos, dar și o cameră foto principală de 12 megapixeli.

UPDATE: Avem parte și de un leak major astăzi, fiind vorba despre o serie de fotografii hands-on de calitate pe care le puteți vedea și voi în galeria de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×