Samsung Galaxy Tab 8.9 cu LTE primește aprobare pentru Europa

Autor:  | Publicat în:  Samsung 903 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 8.9 cu LTE primește aprobare pentru Europa</b>Este interesant cum o tabletă cu tehnologia LTE urmează a fi importată de către Samsung și către Europa, un continent unde LTE este abia în formele de început. în țara noastră nu ar ajuta la nimic să ai o astfel de tabletă și asta pentru că...

Este interesant cum o tabletă cu tehnologia LTE urmează a fi importată de către Samsung și către Europa, un continent unde LTE este abia în formele de început. în țara noastră nu ar ajuta la nimic să ai o astfel de tabletă și asta pentru că nici măcar la nivel de plan nu s-a vorbit din partea Vodafone, Orange sau Cosmote.

Tableta Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE este cunoscută și sub numele de cod GT-P7320 și a trecut de un organism de certificare - Global Certification Forum. Modelul suportă atât 3G pe frecvențele de 900MHz și 2100MHz cât și LTE între 800 MHz și 2.6GHz.

Nu se știe mai nimic legat de device. MWC Barcelona urmează să se deschidă spre sfârșitul lui februarie 2012 și acolo vom afla mai multe informații legate de Galaxy 8.9 LTE pentru Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×