YouTube este actualizat În varianta pentru Google TV

Autor:  | Publicat în:  Google 1.074 ori
<b>YouTube este actualizat În varianta pentru Google TV</b>Google a anunțat cu câteva ore în urmă că în următoarele zile va oferi actualizări pentru YouTube, în varianta pentru Google TV a acestei aplicații. Scopul este de a face experiența de vizualizare mai rapidă și descoperirea de conținuturi...

Google a anunțat cu câteva ore în urmă că în următoarele zile va oferi actualizări pentru YouTube, în varianta pentru Google TV a acestei aplicații. Scopul este de a face experiența de vizualizare mai rapidă și descoperirea de conținuturi atractive mai ușoară, fiind adăugate acum pagini de canale YouTube și fiind îmbunătățită și interfața.

Aplicația YouTube de pe Google TV poate fi actualizata din Android Market și primul lucru ce va fi observat este creșterea vitezei cu care se mișca softul și cât de fluide sunt mișcările prin meniuri. Există și o nouă funcție numită Discover, care permite utilizatorului să facă browsing în canalele YouTube folosind sistemul de categorii. De la clipuri amuzante la rețete explicate în fata camerei, veți găsi orice vă trebuie cu ajutorul aplicației. și paginile fiecărui canal au fost actualizate, astfel că puteți naviga acum prin playlisturi și clipuri pe canale cu o mai mare ușurință și vă puteți abona la canalele preferate cu un singur click.

Puteți vedea acum clipuri care au legătură cu un canal preferat și clipuri postate de același utilizator pur și simplu apăsând butoanele Sus/Jos pe telecomandă. După ce ați găsit un clip care merită văzut, puteți folosi aceleași butoane pentru a ajunge la zona Info și a dat un "thumbs up" pentru clip sau să îl adăugați la un playlist personal, eventual să postați un comentariu.

YouTube este actualizat În varianta pentru Google TV

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×