Orange România lansează serviciul de Internet 4G și pe telefoanele mobile

1.541 ori
<b>Orange România lansează serviciul de Internet 4G și pe telefoanele mobile</b>Orange România a început să ofere servicii de Internet 4G pe tablete și modemuri cu câteva luni în urmă, iar astăzi anunță o extindere a acestei game de servicii. Astfel, clienții operatorului pot folosi Internetul mobil la viteze 4G pe...

Orange România a început să ofere servicii de Internet 4G pe tablete și modemuri cu câteva luni în urmă, iar astăzi anunță o extindere a acestei game de servicii. Astfel, clienții operatorului pot folosi Internetul mobil la viteze 4G pe telefoanele mobile.

Ca și la momentul debutului serviciilor voce HD, există o serie de terminale compatibile cu noua ofertă, iar lista include câteva modele testate de noi la Mobilissimo.ro. E vorba despre LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z și HTC One, plus Samsung Galaxy S4, care va sosi în curând, conform Orange. Aceste handseturi sunt compatibile și cu HD Voice, disponibilă doar la acest operator.

Aflăm de la Orange România că serviciile 4G sunt oferite pe telefoanele mobile compatibile împreună cu abonamentul Pantera 39 și Pantera 49. Clienții primesc cu această ocazie și oferte atractive la prețurile telefoanelor de ultima generație. Spre exemplu, Sony Xperia Z costă 259 de euro cu abonament Pantera 39, iar LG Optimus G costă 189 de euro, în vreme ce Nokia Lumia 920 costă 249 de euro, toate cu TVA inclus. Serviciul de Internet mobil 4G de la Orange poate fi folosit în centrul și nordul Capitalei, în stațiunile de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moeciu, Poiana Brașov și zona metropolitană din nordul Bucureștiului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×