Samsung Galaxy Z, un Galaxy S II Lite cu display SC-LCD și cameră de 5MP

1.804 ori
<b>Samsung Galaxy Z, un Galaxy S II Lite cu display SC-LCD și cameră de 5MP</b>Aflasem cu câteva zile în urmă că Samsung ar pregăti un mini-succesor pentru Samsung Galaxy S II, dotat cu procesor de 1.4GHz, dar iată că avem deja un model similar, dar unul care a cunoscut un downgrade în loc de upgrade. Cunoscut sub numele de...

Aflasem cu câteva zile în urmă că Samsung ar pregăti un mini-succesor pentru Samsung Galaxy S II, dotat cu procesor de 1.4GHz, dar iată că avem deja un model similar, dar unul care a cunoscut un downgrade în loc de upgrade. Cunoscut sub numele de Samsung Galaxy Z, acest model a fost prezentat în premieră de către operatorul suedez Three.

Galaxy Z poate fi considerat un hibrid între Galaxy SL (I9003) și Galaxy S II. Telefonul vine cu un display SC-LCD de 4.2 inchi, în locul celui Super AMOLED de pe Galaxy S II și îi înlocuiește și camera de 8 megapixeli a acestuia cu un senzor de 5 megapixeli. Acesta din urmă este capabil doar de captură 720p și nu 1080p că urmașul direct al lui Galaxy S.

în plus, procesorul acestui model este un Tegra 2 dual core de 1GHz și nu Exynos-ul de 1.2GHz de pe Galaxy S II. Diferențele se văd și la capitolul estetic, noul terminal măsurând 9.5 mm în grosime (cu 1mm mai mult decât S II) și cântărind 135 de grame. Veți beneficia și de 8 GB memorie internă și un slot microSD de pe Galaxy Z.

Prețul telefonului este de aproximativ 435 de euro, ceea ce îl face destul de accesibil și periculos de atractiv versus unii rivali similari de la HTC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×