Samsung Gear (SM-V700) confirmat drept un smartwatch care va sosi la IFA 2013 Berlin

1.199 ori
<b>Samsung Gear (SM-V700) confirmat drept un smartwatch care va sosi la IFA 2013 Berlin</b>E deja clar faptul că Samsung și alți mari producători de telefoane și tablete pregătesc o intrare puternică pe piața smart watch. Cei de la Samsung au un proiect mai avansat decât ne așteptam, astfel că vor veni cu un ceas smart la IFA 2013...

E deja clar faptul că Samsung și alți mari producători de telefoane și tablete pregătesc o intrare puternică pe piața smart watch. Cei de la Samsung au un proiect mai avansat decât ne așteptam, astfel că vor veni cu un ceas smart la IFA 2013 în Berlin.

Asta dacă ne luăm după zvonuri recente și după confirmarea site-ului Zauba, care monitorizează oficial importurile și exporturile de produse din India. Numele acestui Smart Watch esteSM-700V deocamdată, iar el este confirmat și de către Samsung Authorities și listat în zona de "Accesorii Mobile Samsung".

Samsung Gear (SM-V700) confirmat drept un smartwatch care va sosi la IFA 2013 Berlin

Specificațiile acestui device nu sunt cunoscute, dar se pare că acest gadget va avea rol de accesoriu pentru smartphone-urile din seria Galaxy. Ce vedeți mai sus este o presupusă captură de ecran de pe ceasul smart cu nume de cod Galaxy Altius în februarie, la momentul acestei scăpări. Va avea succes acest accesoriu? Ma astept sa vedem si integrarea serviciului S Health here, printre altele.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×