Samsung i780 se lanseaza in Europa prin Orange

1.813 ori
<b>Samsung i780 se lanseaza in Europa prin Orange</b>Este adevarat ca Samsung i780 este deja pe piata mondiala de ceva timp, dar de abia acum beneficiaza europenii de acest model, prin intermediul celor de la Orange si Telefonica. SGH-i780 ruleaza Windows Mobile 6 Professional si va fi disponibil la pretul...

Este adevarat ca Samsung i780 este deja pe piata mondiala de ceva timp, dar de abia acum beneficiaza europenii de acest model, prin intermediul celor de la Orange si Telefonica.

SGH-i780 ruleaza Windows Mobile 6 Professional si va fi disponibil la pretul de 549 de euro, o valoare extrem de apropiata de cea a unui Nokia N96. Merita acest Samsung sa fie achizitionat? Veti spune ca nu, la acest pret, oferind doar feature-uri gen conectivitate HDSPA, un display de doar 320 x 320 pixeli (cu forma patrata, oare de ce?) plus WiFi si joystick optic pentru navigare.

Terminalul va oferi si suport pentru push e-mail si va fi dotat cu o camera de 2 megapixeli, in vreme ce display-ul sau full touch TFT LCD va opera in tandem cu un stylus. In mod bizar, site-ul german Handit.de a avut acest terminal in stoc, dar toate unitatile au fost vandute, la un pret de 489 de euro. In cazul in care vreti sa profitati de reducere, va trebui sa aflati ca firma va primi noi astfel de handseturi la finalul lunii. Nu garantam totusi ca le vor livra si in Romania!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×