Imagini in premiera cu un misterios telefon Sony Ericsson

1.212 ori
<b>Imagini in premiera cu un misterios telefon Sony Ericsson</b>De parca o lansare consistenta de 6 telefoane in cadrul Mobile World Congress nu ar fi fost de ajuns, Sony Ericsson pregateste un nou telefon cu clapeta, despre nu stim prea multe lucruri deocamdata. Admiram totusi un spy-shot in imaginea urmatoare:...

De parca o lansare consistenta de 6 telefoane in cadrul Mobile World Congress nu ar fi fost de ajuns, Sony Ericsson pregateste un nou telefon cu clapeta, despre nu stim prea multe lucruri deocamdata. Admiram totusi un spy-shot in imaginea urmatoare:

Handsetul neidentificat ar putea fi o realizare in Photoshop a unui fan Sony Ericsson nemultumit de ultimele terminale prezentate la MWC. De obicei, in astfel de cazuri, confirmarea (sau infirmarea) oficiala soseste la 2-3 zile dupa ce zvonul isi face aparitia pe Internet. Telefonul este descris ca un "mobile web companion", dotat cu GPS, suport Bluetooth si design elegant.

Avand in vedere toate lansarile si prezentarile Sony Ericsson din ultima vreme, putem spune ca am depistat modelul dupa care se ghideaza compania japonezo-suedeza de-a lungul unui an. Sony Ericsson are 3-4 sesiuni majore de lansari de-a lungul anului, prima la showurile tech din primul trimestru, urmata de o primavara si vara relativ calme, o toamna cu eventuri oficiale SE si o iarna bogata in lansari. Este oare acest "pattern" real sau doar o fictiune?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×