Samsung SM-P580 este o nouă tableta de 10 inch, cu stylus şi înrudită cu Galaxy Tab A 10.1

1.153 ori
<b>Samsung SM-P580 este o nouă tableta de 10 inch, cu stylus şi înrudită cu Galaxy Tab A 10.1</b>Samsung pregăteşte o serie de tablete noi şi pe lângă modelele Galaxy Tab S3, pe care le vom vedea la IFA, ar mai fi în plan câteva noutăţi cu diagonală mare. Pe lista se afla şi noul şi misteriosul model Samsung SM-P580, care a ajuns pe web sub forma..

Samsung pregăteşte o serie de tablete noi şi pe lângă modelele Galaxy Tab S3, pe care le vom vedea la IFA, ar mai fi în plan câteva noutăţi cu diagonală mare. Pe listă se află şi noul şi misteriosul model Samsung SM-P580, care a ajuns pe web sub forma unui manual şi a unor desene tehnice.

Aparent acest device ar fi înrudit cu Samsung Galaxy Tab A 10.1, deşi prezenţa unui S-Pen la bord ne duce cu gândul la mai vechea serie de tablete Galaxy Note. Manualul acestui terminal a apărut pe site-ul Samsung, dar fiind în limba coreeană nu distingem mare lucru. Ştim că noul venit are un display de 10.1 inch, cu rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, iar la interior se afla un procesor octa core Samsung Exynos 7870 de 1.6 GHz.

Tableta aduce suport WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 şi GPS, iar ea are şi slot microSD. Acest model e listat cu Android şi TouchWiz la bord, dar şi suport pentru modul multi window şi aplicaţia Samsung Notes pentru S-Pen. Încă nu ştim când va debuta acest produs, în ce serie se încadrează şi cât va costa, dar un preţ de 300 de dolari e realizabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×