Samsung i788 disponibil prin AT&T sub numele de BlackJack III?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 925 ori
<b>Samsung i788 disponibil prin AT&T sub numele de BlackJack III?</b>Auzisem deja o serie de zvonuri care anuntau lansarea prin AT&T a unui terminal Samsung dotat cu touchscreen, Windows Mobile 6.1 si GPS. Iata ca informatia se concretizeaza si am putea avea de-a face cu un urmas al lui BlackJack II, modelul Samsung i788....

Auzisem deja o serie de zvonuri care anuntau lansarea prin AT&T a unui terminal Samsung dotat cu touchscreen, Windows Mobile 6.1 si GPS. Iata ca informatia se concretizeaza si am putea avea de-a face cu un urmas al lui BlackJack II, modelul Samsung i788.

Acesta va sosi cu WiFi, suport 3G (UMTS/HSDPA) si este posibil sa poarte chiar numele BlackJack III, pentru a continua populara linie de handseturi. Aflam si ca acest terminal mobil va fi dotat cu o camera frontala pentru videoconvorbiri si un touchpad optic cu stylus. Nu suntem siguri daca telefonul va suporta WiFi sau GPS, acestea fiind printre specificatiile neconfirmate inca de catre producator, dar includerea lor ar fi un mare avantaj pentru Samsung.

Va reamintim ca BlackJack III trebuie sa depaseasca un predecesor dotat cu display color TFT/TFD LCD, cu rezolutie de 320 x 240 pixeli (QVGA) si diagonala de 2.4 inchi. BlackJack II sosea cu Windows Mobile 6 Standard, ce rula cu ajutorul unui procesor ARM926EJ/OMAP 1710, iar memoria sa interna era de 155MB. Telefonul, purtand si numele de Samsung SGH-i617 a fost aprobat de catre FCC in luna octombrie a anului trecut, astfel ca ar fi timpul ca urmasul sau, BlackJack III sa isi faca aparitia pe piata, dubland memoria interna si folosind un procesor mai performant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×