Samsung pregătește două smartphone-uri pliabile pentru anul viitor; unul dintre ele va fi Galaxy X

2.375 ori
<b>Samsung pregătește două smartphone-uri pliabile pentru anul viitor; unul dintre ele va fi Galaxy X</b>Anul 2017 se anunță a fi unul cu adevărat interesant, perioadă în care sud-coreenii de la Samsung ne vor aduce produse cu totul și cu totul speciale. Pe lângă modelul Galaxy X despre care știam deja, se pare că va exista și un al doilea dispozitiv similar

În urmă cu ceva timp am aflat și o informație mai inedită potrivit căreia sud-coreenii de la Samsung vor să aducă pe piață un smartphone cu totul și cu totul special anul viitor. Este vorba despre Galaxy X, un terminal cu display pliabil și alte dotări de top ce va atrage cu siguranță atenția publicului, și în special pe cea a fanilor.

Un nou raport sosit astăzi în presă din partea publicației Bloomberg, scoate la iveală faptul că Samsung pregătește și un al doilea smartphone de acest tip pentru 2017. Produsul va utiliza un panou AMOLED flexibil de 5 inch ce se va extinde până la o diagonală de 8 inch, devenind astfel o tabletă în toată regula.

Galaxy X va fi în schimb un terminal mai diferit, unul pliabil similar cu cel reprezentat în imaginea de mai sus. Aparent, ambele produse sunt cunoscute sub numele de cod 'Project Valley', dar pentru moment nu există informații în plus referitoare la data de lansare comercială.

Există totuși posibilitatea ca sud-coreenii să prezinte cele două produse chiar anul viitor în cadrul târgului Mobile World Congress ce va avea loc în februarie 2017. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×