Samsung intră în galaxia Star Wars, cu o ediție specială de Galaxy Note 10+ Rise of Skywalker

1.455 ori
<b>Samsung intră în galaxia Star Wars, cu o ediție specială de Galaxy Note 10+ Rise of Skywalker</b>Odată cu terminarea lunii noiembrie vom intră în febra blockbusterelor de iarnă. Cel mai mare va fi Star Wars: The Rise of Skywalker și este anticipat de telefoane în ediție specială, precum acest Samsung Galaxy Note 10+

Odată cu terminarea lunii noiembrie vom intră în febra blockbusterelor de iarnă. Cel mai mare va fi Star Wars: The Rise of Skywalker și este anticipat de telefoane în ediție specială, precum acest Samsung Galaxy Note 10+ proaspăt dezvăluit și pe care îl admirăm în imaginile de mai jos.

Galaxy Note 10+ Star Wars

Am văzut telefoane în ediție specială Avengers, Iron Man, ba chiar știu că a fost un Galaxy S7 Edge în ediție Batman. Dacă nu mă înșel au fost chiar smartphone-uri branduite Pirații din Caraibe și din Asia au venit unele asociate cu anime-uri ca Gundam. În orice caz, dacă aveți printre rude și prieteni un fanatic Star Wars, cred că va fi mega încântat de un Note 10+ Star Wars Special Edition.

Galaxy Note 10+ Star Wars

Acesta este fructul unei colaborări apropiate între Disney și Samsung. Compania sud coreeană a început tot mai mult să promoveze filmele Star Wars în reclamele sale, iar acum colaborarea trece la un nou nivel. Ce are diferit ediția specială? În primul rând ca hardware nu e nimic diferit, iar modificările sunt mai mult estetice.

Galaxy Note 10+ Star Wars

Cumva Samsung a preferat să se inspire de la personajele negative, Sith, lucru arătat de accentele roșii de pe telefon și ambalaj. O husă specială și Galaxy Buds cu accente și logo-ul Star Wars sunt incluse, dar și o insignă din metal și un S-Pen roșu. Pe telefon se află animații, fundaluri, iconuri și sunete din Star Wars.

Ediția specială vine în anumite piețe din 10 decembrie 2019. Prețul va fi același ca un Note 10+ clasic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×