Samsung Galaxy S7 Edge primește o ediție specială inspirată din universul Batman

3.536 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge primește o ediție specială inspirată din universul Batman</b>Samsung anunță astăzi lansarea unei versiuni inedite pentru modelul Galaxy S7 Edge, fiind vorba despre o variantă ce respectă tematica din universul Batman. Întreg telefonul este negru, iar pe spate avem parte de logo-ul caracterstic lui Batman, sau mai

În urmă cu doar câteva zile vedeam un teaser din partea Samsung pentru o ediție ceva mai specială a smartphone-ului Galaxy S7 Edge ce este anunțată astăzi. Este vorba despre un model inspirat din franciza Batman, logo-ul specific al acestei serii fiind regăsit atât pe capacul spate al device-ului, dar și pe ambalajul de retail. 

Aflați că produsul de față este rezultatul unui parteneriat încheiat între Samsung și DC Comics, telefon bazat pe jocul Injustice: Gods Among US. Sud-coreenii țin să ne prezinte și un clip special de unboxing în care putem admira această versiune exclusivă a lui S7 Edge ce combină culoarea negru cu numeroase elemente aurii.

Și accesoriile sunt unele ce respectă această tematică, iar în plus este inclus și un set Gear VR la pachet. Primim și câteva modificări la capitolul UI, cum este cazul unor iconițe, a unui lock screen, dar și a unei aplicații de apelare ce conțin elemente din universul Batman. Deși prețul nu este dezvăluit, aflăm că această variantă deosebită va fi disponibilă comercial de luna viitoare.

Dacă vă amințiti, cei de la Samsung au lansat și anul trecut o ediție specială pentru Galaxy S6 Edge, una destinată fanilor Iron Man în schimb.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×