[Acum și la BCR/ OTP..] Apple Pay intră oficial în România și are deja înțelegeri cu o serie de bănci și operatori care activează și în domeniul financiar/ bancar

2.304 ori
<b>[Acum și la BCR/ OTP..] Apple Pay intră oficial în România și are deja înțelegeri cu o serie de bănci și operatori care activează și în domeniul financiar/ bancar</b>Ziua de 27 martie a fost una tare fericită pentru utilizatorii de terminale Apple din România, ziua în care ING Bank a dezvăluit că serviciul de plăți Apple Pay va debuta pe plan local începând din a doua parte a acestui an

UPDATE 19-11-2019: Începând din această săptămână serviciul de plăți Apple Pay este disponibil în România și la BCR, Credit Europe Bank, respectiv OTP.

UPDATE 15-10-2019: Serviciul de plăți Apple Pay este disponibil începând de astăzi și pentru clienții Raiffeisen România. Vă reamintim că și clienții Revolut, dar și cei Orange Money beneficiază de această modalitate de plată. 

ARTICOL INIȚIAL 28-03-2019:

Ziua de 27 martie a fost plină de surprize pentru utilizatorii de terminale Apple din România, ziua în care ING Bank a dezvăluit că serviciul de plăți Apple Pay va debuta pe plan local începând din a doua parte a acestui an. La scurt timp de la acest anunț am avut parte de replica celor de laBanca Transilvania care au decis să răspundă printr-o imagine postată pe Facebook, fâcând glume pe sema anunțului ING.

Apple Pay

A urmat apoi și anunțul Orange cu privire la sosirea serviciului Apple Pay în România prin intermediul inițiativei numite Orange Money care apropo a lansat de curând carduri de debit Visa și noi moduri de plată contactless pe bază de telefon și ceas inteligent, după cum v-am informat în cadrul unui articol dedicat chiar aici.

Nu știm exact când se pregătește debutul acestui serviciu de plăți pentru iPhone și Apple Watch, a doua parte a anului fiind un timeline vag care ar putea însemna și la toamnă sau poate chiar în decembrie. Deși în momentul de față doar ING, BT și Orange (Money) au anunțat disponibilitatea serviciului, lista este deschisă și pentru alte bănci și operatori ce activează în domeniul financiar.

Vă amintim că prin Apple Pay se pot realiza plăți cu telefonul/smartwatch-ul atât în magazinele fizice, cât și online, dar și transfera bani către prieteni direct din aplicația Messages. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×