Samsung lansează tableta Galaxy Tab Wi-Fi, aceleași dotări, dar fără 3G

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.066 ori
<b>Samsung lansează tableta Galaxy Tab Wi-Fi, aceleași dotări, dar fără 3G</b>Samsung tocmai a anunțat lansarea tabletei Galaxy Tab, în varianta WiFi-only. Aceasta păstrează specificațiile modelului original, lansat anul trecut în România, dar renunță la conectivitate 3G, păstrând-o doar pe cea WiFi. Produsul este deja...

Samsung tocmai a anunțat lansarea tabletei Galaxy Tab, în varianta WiFi-only. Aceasta păstrează specificațiile modelului original, lansat anul trecut în România, dar renunță la conectivitate 3G, păstrând-o doar pe cea WiFi. Produsul este deja disponibil în magazinele din România.

După ce prima tabletă a vândut milioane de unități la nivel internațional, fiind cel mai de succes device Android din acest segment, iată că această variantă vine în întâmpinarea nevoilor clienților ce au mereu o rețea WiFi la îndemână. Rețineți și faptul că am aflat nu cu mult timp în urmă că Vodafone va aduce în România în această primăvară și noua tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1.

Samsung lansează tableta Galaxy Tab Wi-Fi, aceleași dotări, dar fără 3G

Galaxy Tab WiFi vine cu display cu diagonală de 18 cm, rezoluție de 1024 x 600 pixeli și Android 2.2 Froyo drept OS. Tableta are o grosime de 11.98 mm și vine cu un procesor ARM Cortex A8 de 1 GHz. în partea frontală a terminalului se află o cameră de 1.3 megapixeli, în vreme ce în partea din spate descoperim o cameră de 3.2 megapixeli.

Memoria internă a lui Galay Tab WiFi este de 16GB, dar poate fi dublată folosind un card microSD, iar dacă aveți întrebări cu privire la bateria sa, aceasta rezistă la 7 ore de redare a conținuturilor audio-video.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×