Samsung lansează un nou telefon cu clapetă: Galaxy Folder 2, cu Android 6.0 Marshmallow la bord

4.437 ori
<b>Samsung lansează un nou telefon cu clapetă: Galaxy Folder 2, cu Android 6.0 Marshmallow la bord</b>Pentru că epoca telefoanelor cu clapetă nu a apus încă, cel puțin nu și în Asia, iată că producătorii lansează pe piață noi astfel de terminale mobile. Este și cazul Samsung care tocmai ce a dezvăluit modelul Galaxy Folder 2, terminal ce rulează

Samsung ține în viaţa trendul telefoanelor cu clapetă, prin lansarea modelului Galaxy Folder 2, disponibil pentru început în Coreea de Sud. Are dotări entry level acest terminal şi vine cu Android 6.0 Marshmallow ca OS.

Samsung Galaxy Folder 2

Galaxy Folder 2 a apărut pe TENAA cu câteva zile în urmă, fiind certificat sub numele de cod Samsung-G1650. Terminalul vine cu un ecran de 3.8 inch, cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli, plus 2 GB RAM şi 16 GB stocare. Are şi un procesor quad core la interior, tactat la 1.4 GHz, plus o baterie de 1950 mAh, iar în spate găsim o cameră de 8 MP, în vreme ce în faţă se află una de 5 MP.

Samsung Galaxy Folder 2

Samsung şi-a aplicat interfaţa proprie asupra lui Android 6.0, iar acesta este un model dual SIM, cu suport Bluetooth 4.2. El va avea o versiune 3G şi una separată cu suport 4G LTE. Remarcăm şi prezenţa unor butoane fizice speciale cu rol de shortcut, pentru accesarea contactelor, camerei şi chiar şi funcţiei de socializare. Samsung Galaxy Folder 2 costă 260 de dolari şi vine pe negru sau vişiniu.

Samsung Galaxy Folder 2

15 sonerii speciale au fost incluse, care se axează pe spectrul acustic al persoanelor de vârstă medie. Mai primim şi slot microSD, pedometru, funcţie lanternă şi un design slim.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×