Ei sunt adolescenţii care lucrează de acasă pe mii de euro şi repară ecrane crăpate de iPhone (Video)

2.937 ori
<b>Ei sunt adolescenţii care lucrează de acasă pe mii de euro şi repară ecrane crăpate de iPhone (Video)</b>Aflăm astăzi povestea unor adolescenți care în loc să petreacă vara la mare sau prin cluburi aleg să lucreze de acasă pe sume de zeci de mii de dolari anual, reparând ecrane de iPhone. O asemenea poveste este cea a lui Grayson Shaw care

Ultima săptămână a fost marcată de un soi de mini-scandal, în care unii s-au declarat încântaţi şi alţii scandalizaţi că România are o industrie a videochat-ului de 100 de milioane de euro. Ei bine azi am găsit şi o altă ocupaţie pe care o pot avea tinerii şi adolescenţii de acasă şi care să le aducă mii de euro pe lună. Şi e complet morală şi legală.

E vorba despre repararea de ecrane de iPhone-uri şi service-ul terminalelor mobile. Wall Street Journal a acoperit subiectul şi vă recomand să aruncaţi o privire asupra materialului video de mai jos. Nu pot spune că sunt foarte surprins pentru că am văzut chiar eu foarte mulţi puşti şi puştani la service-urile de telefoane din mall-uri de la noi, deci ştiu că există potenţial pentru vârstele fragede de a migăli terminalele.

Reportajul video se axează pe povestea lui Grayson Shaw, un tânăr antreprenor din Nantucket. La frageda vârstă de 16 ani el a câştigat 24.000 de dolari anul trecut. Cum? Încasând 189.99 dolari pentru fiecare reparaţie de ecran de iPhone 7 Plus. Shaw repara până la 9 smartphone-uri pe zi şi apoi a investit inteligent câştigurile, în acţiuni Apple.

Shaw se mai ocupă şi de alte componente şi nu pare să fie foarte stresat, pentru că acest job îi este şi hobby. Nu e un fenomen izolat, pentru că o întreagă generaţie de adolescenţi din SUA se ocupă cu asta. Sunt sigur că avem aşa ceva şi la noi, dar am foarte multe întrebări legat de această poveste. Cum rămâne cu garanţia? Ce se întâmplă dacă îţi strică telefonul mai rău? Apple aprobă acest tip de service?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×