Samsung lucrează la o nouă tabletă cu ecran flexibil, ar putea fi Galaxy Tab 4

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.393 ori
<b>Samsung lucrează la o nouă tabletă cu ecran flexibil, ar putea fi Galaxy Tab 4</b>Am tot auzit vorbindu-se despre tablete și telefoane cu ecran flexibil în ultima vreme, iar LG și Samsung sunt numele asociate acestei tehnologii. Dacă știm deja că LG pregătește pentru trimestrul 3 un phablet sau telefon cu display flexibil, se...

Am tot auzit vorbindu-se despre tablete și telefoane cu ecran flexibil în ultima vreme, iar LG și Samsung sunt numele asociate acestei tehnologii. Dacă știm deja că LG pregătește pentru trimestrul 3 un phablet sau telefon cu display flexibil, se pare că Samsung are planuri ceva mai mari.

E vorba despre un brevet tocmai descoperit pe web, care face referire la o tabletă cu ecran ce poate fi "îndoit", după cum se vede în schița de mai sus. Fie că acesta va fi Galaxy Tab 4 sau nu, conceptul este interesant, mai ales că transforma tableta într-un soi de laptop, cu secțiune dedicată pentru tastatura touch și zona separată de ecran.

Brevetul și-a făcut apariția la Biroul Oficial de Brevete și Trademark-uri din SUA, iar gadgetul este denumit generic "Samsung Tablet PC", deși ar putea fi un concept de Galaxy Tab 4. Se zvonește că în 2014 vom vedea device-uri de acest gen și sunt sigur că MWC și CES 2014 vor fi tare interesante din acest punct de vedere. Sunt tare curios și ce alte componente vor mai fi flexibile în afară de ecran.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×