Nokia EOS la bursa zvonurilor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.172 ori
<b>Nokia EOS la bursa zvonurilor</b>Nokia a lansat Lumia 929 prin Verizon Wireless în SUA și Lumia 925 ce va sosi prin Vodafone și în Europa. Era o așteptare mare față de evenimentul companiei finlandeze și cel mai vehiculat era Nokia EOS, smartphone cu senzor de Nokia 808 PureView...

Nokia a lansat Lumia 929 prin Verizon Wireless în SUA și Lumia 925 ce va sosi prin Vodafone și în Europa. Era o așteptare mare față de evenimentul companiei finlandeze și cel mai vehiculat era Nokia EOS, smartphone cu senzor de Nokia 808 PureView și Windows Phone 8 pe post de sistem de operare.

Nu a fost lansat Nokia EOS și nu se știe dacă va sosi în viitorul apropiat, dar un blog dedicat Windows Phone a primit un pont. Nokia EOS ar avea carcasă din policarbonat, grosimea lui Nokia Lumia 920 la mijlocul device-ului. Senzorul ar fi proeminent, dar nu de dimensiunile celui de la Nokia 808 PureView. Ar da impresia de smartphone ceva mai subțire decât Nokia Lumia 920, pentru că pe lateral ar fi ceva mai slim.

Interesant ar fi că lentilele senzorului sunt acoperite de o protecție care se deschide când aplicația camerei foto este pornită. O soluție similară era regăsită pe la telefoanele Nokia de acum câțiva ani. Flash-ul ar fi de tip xenon și ar fi însoțit de un LED roșu care presupun că joacă un rol important pe partea de focus.

Nokia EOS ar dispune de două aplicații pentru camera foto: una de tip normal ca la Nokia Lumia 920 și alta denumită Nokia Pro Camera cu o interfață total schimbată ce aduce și Manual Focus. Sunt curios să văd Nokia EOS prezentat în mod oficial, să văd cu ce iese în plus față de alte telefoane cu Windows Phone 8.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×