Noul Nexus 7 descoperit În câteva secunde din clipul oficial al noului Google Hangouts (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.640 ori
<b>Noul Nexus 7 descoperit În câteva secunde din clipul oficial al noului Google Hangouts (Video)</b>Deși Google I/O 2013 nu ne-a adus un nou Android și o nouă tabletă&nbsp;Nexus, prezentările de aplicații din cadrul showului au avut și câteva mici surprize. Spre exemplu, noul Hangouts are parte de prezentarea video de mai jos și la secunda 21...

Deși Google I/O 2013 nu ne-a adus un nou Android și o nouă tabletă Nexus, prezentările de aplicații din cadrul showului au avut și câteva mici surprize. Spre exemplu, noul Hangouts are parte de prezentarea video de mai jos și la secunda 21 din clip vedem un terminal foarte interesant.

E vorba despre o tabletă cu design similar cu Nexus 7, dar care vine cu notificare LED în partea inferioară. Această trăsătură e specifică lui Nexus One, Galaxy Nexus și Nexus 4, dar a lipsit de pe Nexus 7. Imediat au început să apară speculațiile că acesta ar fi Nexus 7 2, iar mai jos mai vedeți un cadru cu tableta, care pare mai subțire și dotată cu carcasa metalică.

înainte de debutul lui I/O analiștii și experții din domeniu afirmau că vom vedea o nouă tableta Nexus în cadrul showului, dar până la urma speculațiile lor nu au devenit realitate. Alte surse afirmă că produsul se va lansa în iulie, dotat cu un display cu rezoluție de 1920 x 1200 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon quad core, 2 GB RAM și probabil o cameră frontală mai bună.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×