Samsung ne pregătește ceva pe 9 decembrie! Ar putea fi Galaxy S5, sau un Galaxy S4 cu carcasă din metal

2.360 ori
<b>Samsung ne pregătește ceva pe 9 decembrie! Ar putea fi Galaxy S5, sau un Galaxy S4 cu carcasă din metal</b>Recent, pe contul de Youtube Samsung Taiwan a fost postat un scurt video-teaser intitulat &ldquo;Just for you&rdquo;. în acest videoclip ce durează doar 22 de secunde, un smartphone misterios își face apariția alături de ceasul inteligent Galaxy...

Recent, pe contul de Youtube Samsung Taiwan a fost postat un scurt video-teaser intitulat “Just for you”. în acest videoclip ce durează doar 22 de secunde, un smartphone misterios își face apariția alături de ceasul inteligent Galaxy Gear.

Din câte putem observa este, vorba despre un device fabricat dintr-o carcasă de aluminiu, care dispune de noua tehnologie LTE-4G. Terminalul este descris printr-o serie de caracteristici: Just fit, Just Simple, Just Elegant, Just Fast.

Carcasa din spate a terminalului ne dă câteva indicii despre plasarea camerei foto și a difuzorului pentru redarea audio, acestea fiind foarte asemănătoare cu modul în care sunt situate și pe Galaxy S4. Nu excludem posibilitatea că acesta ar putea fi Galaxy S5, sau de ce nu, un prim device dintr-o serie Galaxy F sau Galaxy J. Avem și o posibilă dată la care acest smartphone ar putea fi anunțat, data de 9 decembrie, care se poate observa pe display-ul lui Galaxy Gear alături de ora 13:00. Așteptăm cu nerăbdare ziua de luni, zi în care se va desluși misterul!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×