Samsung ar putea lucra la un nou telefon Windows Phone 8; Numele de cod SM-W750V ofera indicii in aceasta privinta

1.013 ori
<b>Samsung ar putea lucra la un nou telefon Windows Phone 8; Numele de cod SM-W750V ofera indicii in aceasta privinta</b>Desi se parea ca exista o mica ruptura intre Samsung si Microsoft, de vreme ce sud coreenii nu mai au nici o tableta Windows RT, Windows 8 sau device WP8 in plan, acum exista dovezi ca Samsung ar lucra la un nou telefon Windows Phone 8.&nbsp; &nbsp; E...

Desi se parea ca exista o mica ruptura intre Samsung si Microsoft, de vreme ce sud coreenii nu mai au nici o tableta Windows RT, Windows 8 sau device WP8 in plan, acum exista dovezi ca Samsung ar lucra la un nou telefon Windows Phone 8.

E totusi greu de crezut ca Samsung vrea mai mult decat sa experimenteze cu acest terminal, de vreme ce Nokia are 90% din piata de telefoane Windows Phone si e greu de ajuns din urma. Totusi Nokia va fi inglobata in Microsoft in curand, lasand loc altor jucatori sa se afirme separat de gigantul software american. Ma astept ca si LG si Sony sa isi incerce norocul in aceasta zona in curand.

Descoperirea zilei este numele de cod SM-W750V care a aparut pe site-ul unei companii indiene de livrari. Aparent e vorba despre un handset cu ecran de 5 inch, cu pret de 537 de dolari, deci un flagship. Ma astept aici la un terminal cu procesor quad core si ecran Full HD, poate cu dotari similare cu Galaxy S4 chiar. Mai exista loc pe piata pentru un astfel de model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×