Produse evoMAG.ro

Samsung Nexus Prime trece de FCC cu multiple optiuni de conectivitate

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.288 ori
<b>Samsung Nexus Prime trece de FCC cu multiple optiuni de conectivitate</b>Daca e un moment cand un terminal mobile primeste confirmarea 100% a existentei sale, acela este momentul cand trece testele FCC si este aprobat pentru lansare. Este si cazul lui Samsung Nexus Prime, cunoscut si sub numele de cod GT-I9250. &nbsp; Varianta...

Daca e un moment cand un terminal mobile primeste confirmarea 100% a existentei sale, acela este momentul cand trece testele FCC si este aprobat pentru lansare. Este si cazul lui Samsung Nexus Prime, cunoscut si sub numele de cod GT-I9250.

Varianta GSM a telefonului suporta conectivitate in benzile operatorului AT&T, dar pare a fi si un world phone, cu suport pentru conectivitate globala, deci va putea opera si in reteaua T-Mobile. Intre timp, cei de la BGR par convinsi ca smartphone-ul Android Ice Cream Sandwich va fi lansat in exclusivitate de Verizon sub numele Droid Prime si numele de cod SCH-I515.

In aceste conditii, nu pot decat sa ma duc cu gandul la 2 versiuni separate de Nexus Prime, in functie de zona de pe gloob in acest este lansat produsul. In plus, exista si contradictii cu privire la specificatiile telefonului, deoarece sunt voci care afirma ca va avea ecran HD si camera de 8 megapixeli, in vreme ce alte surse sustin ca va include un ecran standard si camera de 5 megapixeli.

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×