Produse evoMAG.ro

Swype achizitionata de catre Nuance pentru 100 de milioane

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.028 ori
<b>Swype achizitionata de catre Nuance pentru 100 de milioane</b>Swype, compania responsabila cu sistemul de input omonim tocmai a fost achizitionata de catre Nuance. Aceasta din urma firma a cheltuit 100 de milioane de dolari pe Swype, conform celor de la Techcrunch. Nuance este o companie celebra pentru tehnologia sa...

Swype, compania responsabila cu sistemul de input omonim tocmai a fost achizitionata de catre Nuance. Aceasta din urma firma a cheltuit 100 de milioane de dolari pe Swype, conform celor de la Techcrunch.

Nuance este o companie celebra pentru tehnologia sa de recunoastere vocala si algoritmii sai de control pe baza de comanda vocala. Achizitia Swype se realizeaza cash, in doua transe: 77.5 milioane de dolari si alte 25 de milioane in 18 luni.

Scopul aici este ca Nuance sa detina tot mai multe modalitati de input si cat mai variate, pentru un soi de mic monopol in segmentul de control al device-urilor. Compania care a cumparat Swype vrea sa ofere aceleasi modalitati de control prin gesturi sau voce pe orice gadget sau produs electronic, fie ca e vorba de un frigider, un sistem navigational auto sau un telefon mobil.

Trebuie mentionat ca Nuance are in portofoliu si faimoasa tehnologie de text predictiv T9, deci reprezinta o forta la capitolul input.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×